Shape Shape Shape
Bank Id

E-signering

Hjälper dig att använda digitala hjälpmedel för mindre pappersarbete och ökad säkerhet.

PC Banner

Fördelar

E-signering

13,50 SEK / E- signering

E-signeringar ingår i alla våra företagspaket.

Antal signeringar som ingår:

  • Startpaketet inkluderar 10 st/mån
  • Pluspaketet inkluderar 20 st/mån
  • Maxpaketet inkluderar 50 st/mån
  • Signera med BankID
  • Signera med SMS
Payment Options
Documera Banner

Varför ska man använda
sig utav e-signering?

Varför e-signering

Shape
Safe Flexible
Säkert & smidigt

Använd dig av e-legitimation för att digitalt signera säkert och smidigt med sms eller pekskärm.

Fri integration

Vi har en enkel molntjänst med vidare integration efter ert behov.

Free integration
Safe Flexible
E-legitimation

Använd och skapa elektroniska underskrifter med olika e-legitimationer från Norden.

Flera enheter

Vi finns tillgängliga för era unika behov. Var ni än befinner er kan man enkelt använda sig av en rad olika enheter.

Multiple Devices
Shape Shape
 
Touch Hand Shape
Shape

Elektronisk signering

Elektronisk signering

Var lugn i att dina digitala signaturer sker på ett smart och säkert sätt.

Banner
Person

Frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Vi är här för er.

Kontakta oss

Funktioner

E-signeringsfunktioner

Smarta mallar
Smarta mallar

Skapa smarta mallar för alla dina behov och kontrakt.

Massutskick
Massutskick

Underlättar ifall ni behöver nå ut till många samtidigt.

E-leverans
E-leverans

E-leverans för distribution av känslig information.

 

Frågor och svar

Frågor & svar

E-Signatur står för Elektronisk signatur. Vilket är när man signerar helt digitalt. Det finns en rad olika sätt att digitalt signera beroende på dina behov.

Du sparar tid och pengar, samt är det mer miljövänligt och säkert. Man kan även hoppa över pappersarkiv och det blir mindre administrativt arbete.

All kommunikation med våra servrar är självklart krypterad för er säkerhet.

I Sverige! Servrarna för E-Signering finns alltid inom EU och just nu finns de i Sverige.

Ja, det är lika bindande som vanligt papperskontrakt.

Vi har stöd för PAdES (PDF Advanced Electronic Signatures)
 

Framtid

Framtidens sätt att hantera dokument

E-signering, även känt som elektronisk signering, är en teknik som revolutionerar hur vi hanterar dokument och avtal. Med e-signering kan dokument som tidigare behövde skrivas ut, signeras för hand, scannas in och skickas nu istället enkelt signeras elektroniskt.

Denna process är mycket snabbare och mer effektiv än traditionella metoder. Det är en del frågor och begrepp som kan vara bra att förstå därför tänkte vi sammanfatta de vanligaste nedan.

Frågor och begrepp

Frågor och begrepp

E-Signatur står för Elektronisk signatur. Vilket är när man signerar helt digitalt. Det finns en rad olika sätt att digitalt signera beroende på dina behov.

En digital signatur används i e-signering för att säkerställa att dokumentet inte har ändrats efter det att det har signerats. Det skapar en unik kryptografisk representation av signaturen som inte kan dupliceras. Detta gör e-signering säkrare än en traditionell handskriven signatur, eftersom det är mycket svårare att förfalska en digital signatur.

E-signatur, eller elektronisk signatur, är den digitala motsvarigheten till en handskriven signatur. Det är juridiskt bindande och kan användas på samma sätt som en handskriven signatur. E-signaturer kan användas för att signera allt från affärsavtal till juridiska dokument.

E-signeringslösningar är mjukvara eller tjänster som gör det möjligt att skapa, hantera och spåra e-signaturer. Dessa lösningar gör det enkelt att skicka dokument som ska signeras, och att spåra statusen för dessa dokument. Många e-signeringslösningar erbjuder också funktioner för att arkivera signerade dokument, vilket gör det enkelt att hitta och granska dem i framtiden.

Elektronisk signatur är ett annat namn för e-signatur. Det refererar till processen att använda en digital signatur för att signera ett dokument elektroniskt. Precis som med en handskriven signatur, är en elektronisk signatur juridiskt bindande. Dock har den fördelen att den är mycket svårare att förfalska än en handskriven signatur.

En signatur används för att bekräfta att en person godkänner innehållet i ett dokument. Med e-signering kan detta nu göras elektroniskt, vilket sparar tid och resurser. Ett dokument som signeras elektroniskt har samma juridiska vikt som ett dokument med en handskriven signatur.

Signerade dokument är dokument som har signerats, antingen med en handskriven signatur eller med en e-signatur. När ett dokument signeras elektroniskt, skapas en unik digital signatur som inte kan dupliceras. Detta gör signerade dokument säkrare och mer pålitliga.
Vill du veta mer om e-signering och hur det kan gynna ditt företag? Läs mer om e-signering och dess många fördelar. Med e-signering blir dokumenthantering enklare och säkrare. Med e-signering kan du säkerställa att dina dokument är juridiskt bindande och skyddade mot förfalskning. Så oavsett om du är en liten företagare som behöver skicka kontrakt för signering, eller en stor organisation som behöver hantera tusentals dokument, kan e-signering vara lösningen du letar efter.

Ett dokument som ska signeras kan skickas via e-post eller delas via en länk. Mottagaren kan sedan öppna dokumentet, läsa igenom det och signera det elektroniskt. Med e-signering behöver du inte längre vänta på att posten ska leverera dina dokument eller behöva skanna in signerade dokument. Istället kan allting göras digitalt, vilket sparar både tid och papper.
Banner
 

Fördelar

Fördelarna med e-signering

E-signaturer är säkrare än traditionella handskrivna signaturer. Varje e-signatur är unik och kan inte kopieras eller förfalskas, vilket ger en högre nivå av säkerhet och integritet. Dessutom skyddas signerade dokument av avancerade säkerhetsprotokoller för att förhindra obehörig åtkomst.

Med e-signering kan dokument signeras var som helst och när som helst. Detta är särskilt viktigt i dagens globala arbetsmiljö, där teammedlemmar kan vara utspridda över flera tidszoner. E-signeringslösningar är tillgängliga på en mängd olika plattformar, vilket gör det möjligt för användare att signera dokument från sina datorer, surfplattor eller smartphones.

E-signering kan kraftigt öka effektiviteten och produktiviteten inom ett företag. Det eliminerar behovet av att skriva ut, skicka, skanna och arkivera pappersdokument. Istället kan alla dessa processer hanteras digitalt, vilket sparar tid och resurser.Framtiden för e-signering.

För företag som ännu inte har antagit e-signering, är det viktigt att börja utforska dessa lösningar. E-signering är inte bara ett effektivt och säkert sätt att hantera dokument, det är också en viktig del av den digitala omvandling som alla företag måste genomgå för att förbli konkurrenskraftiga i den digitala eran. E-signering är framtiden för dokumenthantering, och ju tidigare du börjar använda det, desto mer kan du dra nytta av dess många fördelar.