Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Projektavtal 2017

Information om mall

Id: 1261

Typ: Word-mall

Omfattning: 4 sidor

Pris: 730 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Projektavtal
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 730 kr
Projektavtal

Projektavtal 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig att utforma ett avtal om projektsamarbete, d.v.s. ett avtal mellan företag som avser att samarbeta i ett visst projekt.

Vid företagssamarbete i projektform sätter projektavtalet ramarna som reglerar tiden för och omfattningen av samarbetet mellan parterna. Det är därför viktigt att projektsamarbetet har sin grund i ett välutformat avtal som verkar för att överenskommelser rörande projektets viktiga delar ingås skriftligen. På så vis skapas klarhet kring respektive parts skyldigheter vilket förebygger framtida problem eller missförstånd.

Den mall som DokuMera har utarbetat låter sig med lätthet anpassas efter era specifika behov samtidigt som det mesta arbetet redan är gjor

Mallen har 4 sidor (ID #1261)

När ska jag använda mallen?

När ditt företag ska samarbeta med ett annat företag i ett projekt, och ni vill ha ett avtal som reglerar villkoren.

Vad ska jag tänka på?

Samarbeten kan se ut på tusen olika sätt, och därmed ser även avtalen olika ut. Det finns dock många punkter som alltid bör vara med i ett samarbetsavtal.

Formaliteter

Fyll i de inblandade företagens uppgifter och ange om några bilagor medföljer avtalet. I de flesta avtal används definitioner, så se till att klargöra vad de står för. Avtalet ska skrivas ut i två exemplar och skrivas på av båda parter.

Bakgrund, avsikt, rättigheter och skyldigheter

Var noga med att alla är överens om hur samarbetet ska se ut. Vad är målet med projektet? Se också till att ni noggrant beslutar om företagens skyldigheter och rättigheter. Här regleras frågor om vem som gör vad, hur intäkter och kostnader ska fördelas och vem som betalar olika aktiviteter. Tänk igenom de här punkterna noga.

Kommunikation

För att ett samarbete ska fungera smärtfritt är bra kommunikation a och o. Varför inte bestämma hur ni ska gå tillväga redan i avtalet? Besluta om vem som är kontaktperson i olika ärenden och hur kommunikationen ska gå till. Detta är ett utmärkt sätt att lösa potentiella bekymmer på en gång.

Sekretess

Jätteviktigt i samarbetsavtal! Använd gärna DokuMeramallar för detta, det är svårt att fundera ut alla möjliga scenarion på egen hand.

Avtalstid och uppsägning

Avtalstiden kan vara tidsbestämd eller tills vidare. Om den gäller tills vidare är det bra att komplettera med en uppsägningsklausul, annars riskerar avtalet att bli ogiltigt enligt avtalslagen. Många använder en klausul som säger att avtalet förlängs med en period om det inte sagts upp inom en viss tidsram. Var noga med att ange uppsägningstid, i många fall handlar det om 90 dagar. Om en av parterna säger upp avtalet kan det innebära att den andra parten har gjort jobb i onödan. Därför bör ni reglera hur den parten ska ersättas i sådant fall.

Mer information

 
De kunder som köpt denna dokumentmall har även köpt...
En dokumentmall för Microsoft WordChecklista upphovsrätt extern konsults
arbete 2017
325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelGANTT-schema 18 månader 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelGANTT-schema 26 veckor 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelHandlingsplan projekt 2017 380 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelProjektbudget 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelTidsåtgång projektaktiviteter 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordUppdragsavtal 2017 870 kr
 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.