Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Offert med leveransdetaljer 10 artikelrader 2017

Information om mall

Id: 1194

Typ: Excel-mall

Omfattning: 1 sida

Pris: 325 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Offert
En dokumentmall för Microsoft Excel
Pris 325 kr
Offert

Offert med leveransdetaljer 10 artikelrader 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig att enkelt utforma en överskådlig och begriplig offert, med leveransdetaljer, från företaget. I offerten finns plats för 10 artikelrader.

Generellt sett finns inga regler för hur en offert ska vara utformad. Däremot innebär den ett erbjudande och åtagande från säljarens sida.

En tydlig och professionellt formulerad offert främjar företagets försäljning och där är helhetsintrycket viktigt. Samtidigt bör offerten genom sin tydlighet förebygga missförstånd mellan säljare och kund. Detaljer i en offert som därvid måste beaktas är till exempel specifikation av varan eller tjänsten (bör vara precis men inte för detaljerad), pris och leveransvillkor.

Med detta i åtanke har DokuMera utarbetat en mall som på ett smidigt sätt låter er skapa offerter som passar många olika ändamål. Mallen innehåller även bestämmelser om dröjsmålsränta och lagerhållning.

Mallen har 1 sida (ID #1194)

När ska jag använda mallen?

När företaget vill skicka en offert (kostnadsförslag) till en kund.

Vad ska jag tänka på?

En offert är ett erbjudande om en vara eller tjänst med specificerade villkor och dokumentet är grunden för villkoren i en eventuell affär. Tänk på att era prislistor också kan ses som offerter.

Så fort offerten når mottagaren blir den bindande för ert företag. Mottagaren blir inte bunden förrän ett bekräftande svar på offerten lämnats – en accept. Om mottagaren inte accepterar offerten förfaller den och offertlämnaren är således inte längre bunden av offerten.

  • Var noga med att det administrativa stämmer i offerten. Ange offertdatum, offertnummer samt kundens leverans- och fakturaadress.
  • Fyll också i vad som gäller för leverans och betalning. Vilka leveransvillkor har ni? När kan ni leverera? Vilket leveranssätt använder ni? Vilka villkor gäller för betalningen? Tänk på att en offert är bindande om den accepterats inom angiven tid. Därför ska ni alltid ange offertens giltighetstid.
  • Ange referenser hos respektive företag.
  • Specifikationen är offertens hjärta. Här preciserar ni vad offerten avser och fyller i antal, enhet, pris per enhet samt totalpris. Glöm inte att ange om det tillkommer moms på offerten, och vilken momssats som i så fall är aktuell.
  • I en del branscher finns det standardvillkor, vilket anges på vissa offerter. Om ni gör det måste ni se till att mottagaren känner till dem. Se till att infoga standardvillkoren i offerten.
  • Givetvis ska ni ange alla dina företagsuppgifter så att mottagaren vet vem det är som lämnar offerten. Skriv också under offerten.

Mer information

 
De kunder som köpt denna dokumentmall har även köpt...
En dokumentmall för Microsoft WordAllmänna leveransvillkor 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelFaktura i set om 25 2017 520 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelFöljesedel 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordOffert för redovisningstjänster 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelOffert med leveransdetaljer 20
artikelrader 2017
380 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelOffert tjänst 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelOrderbekräftelse 2017 325 kr
 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.