Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Dagrapport säljaktiviteter 2017

Information om mall

Id: 4480

Typ: Excel-mall

Omfattning: 33 sidor

Pris: 625 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Dagrapport
En dokumentmall för Microsoft Excel
Pris 625 kr
Dagrapport

Dagrapport säljaktiviteter 2017

Denna mall från DokuMera är en dagrapport för säljare att fylla i löpande under dagen eller vid dagens slut. Den är också ett verktyg för säljchefer och används för att lättare kunna coacha varje individuell säljare på rätt sätt.

För att kunna förbättra sig som säljare är det viktigt att veta hur ens arbete fungerar. Vad är det jag gör eller inte gör som leder till mina resultat? Vad krävs för att mina resultat ska förbättras?

Om jag jämför två personer så kan den ena vara duktig på att komma fram till rätt person och en annan väldigt duktig på att få till möten då de väl kommer fram till rätt person. Dessa två personer kan ha lika många kundmöten och samma resultat. Men de har sannolikt mycket att lära varandra. Som chef är det olika områden de behöver utveckla för att utvinna mer försäljning ur samma aktivitetsnivå som de redan har. Den ena bör bli bättre på att komma fram till rätt person och den andre på att få till mötet.

Samtidigt kan man fråga sig om vi som företag ger dem olika förutsättningar. Den som oftare kommer fram till rätt person, har denne ett bättre underlag avseende kundlistor, eller är dennes målgrupp (dvs. den som är ”rätt person” för denne) enklare att få tag på. Alla dessa analyser är möjliga då man tar fram dessa nyckeltal.

När du fyllt i mallen räknar den automatiskt ut vissa nyckeltal som exempelvis Kontaktgrad, Försäljningsgrad och Snittorder. Genom att räkna ut och jämföra nyckeltal kan du utläsa hur väl ett visst moment har utförts. Därigenom är det lättare att finna svaret på vad som behöver förbättras och i vilken utsträckning.

Du kan exempelvis enkelt se att om en person med viss verkningsgrad avseende sin försäljning skulle öka någon del i processen så skulle dennes försäljning öka markant.

Mallen har 33 sidor (ID #4480)

Mallen är framtagen i samarbete med Jonas Mölleregbs consulting ab. Som kund hos DokuMera så får du i inloggat läge även kontaktmöjlighet direkt till experten. Du ringer eller använder vårt expertkontaktformulär för att skicka ett e-postmeddelande där du även kan bifoga ett dokument.

 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.