Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Checklista utformning och analys av marknadsundersökning 2017

Information om mall

Id: 4729

Typ: Word-mall

Omfattning: 6 sidor

Pris: 520 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Checklista
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 520 kr
Checklista

Checklista utformning och analys av marknadsundersökning 2017

Att förstå sina kunder är en viktig del i en framgångsrik verksamhet. Genom en marknadsundersökning kan du få tag på mycket matnyttig information, det vill säga om du utformar undersökningen på rätt sätt.

I grund och botten handlar undersökningar om att samla information för att kunna ta rätt beslut. När du har tillräckligt med information blir det enklare att ta beslut som får verksamheten att utvecklas i rätt riktning.

Det är mycket att tänka på när man skall sätta ihop undersökningen. Efter att man har valt metod, kanal och teknik, så ska själva frågeformuläret tas fram. Det är som det brukar sägas, som man frågar får man svar. Det viktigt att tänka igenom vad man vill få svar på och hur man skall ställa frågan så att svaret är tydligt, analyserbart och givande.

Checklista utformning och analys av marknadsundersökning är behjälplig vid utformningen av en marknadsundersökning. I dokumentet finns exempel på olika typer av frågor, hur man kan formulera dem och vilka misstag man skall undvika. Det är viktigt hur frågorna ställs, i vilken ordning och enkelheten att besvara dem.

Mallen har 6 sidor (ID #4729)

Mallen är framtagen i samarbete med Torbjörn DittmerE-Space Communication AB. Som kund hos DokuMera så får du i inloggat läge även kontaktmöjlighet direkt till experten. Du ringer eller använder vårt expertkontaktformulär för att skicka ett e-postmeddelande där du även kan bifoga ett dokument.

 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.