Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Checklista mönsterskydd 2017

Information om mall

Id: 2695

Typ: Word-mall

Omfattning: 3 sidor

Pris: 325 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Checklista
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 325 kr
Checklista

Checklista mönsterskydd 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig dels att bedöma om din formgivning kan erhålla mönsterskydd, dels hur du aktivt kan skydda din formgivning från otillbörligt utnyttjande.

Mönsterrätt innefattar skydd för såväl form som utseende. Skyddet kan avse produkten i sin helhet, men även delar av den.

Genom mönsterskyddet har du ensamrätt att använda ditt mönster eller din design i kommersiella sammanhang. Skyddet gäller avseende samma typ av varor eller varor av liknande slag som för vilka mönstret eller formgivningen registrerats. Det är möjligt att skydda produkten även i andra sammanhang, till exempel genom upphovsrätt och varumärkesskydd. För detta gäller särskilda regler.

Mönsterskydd uppkommer genom registrering hos Patent- och registreringsverket (PRV). Mönsterskydd utgör ett territoriellt skydd, vilket innebär att skyddet endast gäller i det land där ansökan har registrerats. En förutsättning för att ansöka om mönsterskydd är att mönstret tillhör dig, men det är möjligt att överlåta rättigheten till någon annan.

Ju mer särpräglad din design är desto större skydd anses den ha. Det är därför av vikt att du bevakar rättigheterna så att någon annan inte otillbörligen gör intrång i dina rättigheter. Denna checklista från DokuMera hjälper dig att bevaka dina rättigheter.

Mallen har 3 sidor (ID #2695)

Mallen är framtagen i samarbete med Katarina HallHamilton Advokatbyrå. Som kund hos DokuMera så får du i inloggat läge även kontaktmöjlighet direkt till experten. Du ringer eller använder vårt expertkontaktformulär för att skicka ett e-postmeddelande där du även kan bifoga ett dokument.

 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.