Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Behandlingsöverenskommelse rehab 2017

Information om mall

Id: 4243

Typ: Word-mall

Omfattning: 2 sidor

Pris: 325 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Behandlingsöverenskommelse
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 325 kr
Behandlingsöverenskommelse

Behandlingsöverenskommelse rehab 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig att upprätta en överenskommelse om rehabiliteringsplan, s.k. behandlingskontrakt, i samband med till exempel alkohol- och drogrehabilitering.

Rehabilitering är ett samlingsbegrepp för alla medicinska, psykologiska, sociala och arbetslivsinriktade åtgärder som ska hjälpa den som är sjuk eller skadad att få tillbaka sin arbetsförmåga och kunna försörja sig själv, antingen genom att gå tillbaka till sitt gamla arbete eller till ett nytt.

Mallen har 2 sidor (ID #4243)

När ska jag använda mallen?

Om en anställd har medicinska, psykologiska, sociala eller arbetsinriktade problem, och ni anser att personen i fråga behöver rehabilitering. Den här mallen hjälper er att skriva en rehabiliteringsplan.

Vad ska jag tänka på?

Rehabilitering är ett samlingsbegrepp för alla medicinska, psykologiska, sociala och arbetslivsinriktade åtgärder som ska hjälpa den som är sjuk eller skadad att få tillbaka sin arbetsförmåga och kunna försörja sig själv, antingen genom att gå tillbaka till sitt gamla arbete eller till ett nytt.

Många företag har rehabiliteringsplaner av den enkla anledningen att de vill att företagets anställda ska vara friska och kapabla att göra sitt jobb. För den anställda är det en trygghet att veta att arbetsgivaren ställer upp vid personliga problem. I DokuMeras behandlingskontrakt regleras hur rehabiliteringen ska utföras och de inbördes förutsättningarna mellan arbetsgivaren och den anställde (vårdtagaren).

  • Som i alla kontrakt anger ni uppgifter om de ingående parterna. Väljer ni att använda definitioner (rekommenderas) förklarar ni dem i ett inledande kapitel.
  • Under rubriken behandlingsinnehåll beskriver ni anledningen till behandlingen och vad som ska ingå i rehabiliteringen.
  • I ett avtal har parterna nästan alltid skyldigheter och rättigheter, så också här. Bland annat kan ni reglera hur uppföljningen av behandlingen ska se ut (företaget vill ju veta att allt går som planerat). Bestäm också vad som kan hända om den anställda inte följer rehabiliteringsplanen.
  • Skriv in i kontraktet att vårdgivaren (vårdcentral, behandlingshem etc.) har rätt att informera företaget om hur det går. Det finns anställda som försöker dölja sina problem, och då är det bra att få en objektiv bedömning direkt från vårdgivaren.
  • Var noga när ni bestämmer kontraktets giltighetstid. Perioden bör vara så lång att det finns rimlig tid för den anställde att bli färdigbehandlad.

Både en representant från företaget och den anställda (vårdtagaren) ska skriva på kontraktet, som skrivs ut i två exemplar. Glöm inte datum.

Mer information

 
De kunder som köpt denna dokumentmall har även köpt...
En dokumentmall för Microsoft WordPersonalhandbok 2017 1970 kr
 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.