Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Anställningsintyg 2017

Information om mall

Id: 900

Typ: Word-mall

Omfattning: 1 sida

Pris: 325 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Anställningsintyg
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 325 kr
Anställningsintyg

Anställningsintyg 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig att snabbt och enkelt utforma ett anställningsintyg. Ett anställningsintyg har, till skillnad från ett anställningsbetyg, som sitt enda syfte att vara ett bevis för att en viss person hade eller har anställning inom företaget.

Ett anställningsintyg kan användas av en tidigare anställd som bevis för att denne under en kortare period haft en anställning inom företaget (vid längre anställningar brukar oftast anställningsbetyg utfärdas).

Mallen har 1 sida (ID #900)

När ska jag använda mallen?

En anställd kan behöva ett intyg som säger att personen i fråga jobbar på företaget, till exempel vid ansökan om banklån eller tecknande av hyreskontrakt. Då skriver ni ett anställningsintyg

Vad ska jag tänka på?

Ett anställningsintyg är ett väldigt enkelt dokument med ett enda syfte – att bevisa att innehavaren faktiskt jobbar på ert företag. Som nämnts tidigare kan det behövas när den anställde ska söka lån eller liknande.

  • Ni fyller i såväl företagets som den anställdes uppgifter på intyget. Var noga med att skriva ner företagets telefonnummer ifall det skulle uppstå något tvivel om intygets riktighet.
  • Texten på intyget anpassar ni efter just er situation. I princip handlar det bara om att skriva att personen i fråga är anställd hos er vid ett visst datum. Eftersom anställningsintyget ofta används i samband med lån och hyreskontrakt kan det också vara bra att ange personens inkomst.
  • Låt en person med befogenheter, till exempel vd eller personalchef, skriva under intyget. Använd alltid företagets brevpapper, det ökar trovärdigheten när den anställde ska använda intyget. Den som skriver under dokumentet bör också vara beredd på att bli kontaktad i ärenden som rör anställningen. Datera alltid intyget.

Blanda inte ihop betyg och intyg. I ett betyg (till exempel ett tjänstgöringsbetyg) värderar arbetsgivaren vad den anställde har åstadkommit på företaget. Betyg används normalt när en anställning avslutas (när personen slutar i bolaget). Intyg innehåller däremot inga värderingar utan är rätt och slätt ett bevis på att personen arbetar i företaget.

Ett anställningsintyg är därmed ett mer användbart dokument under själva anställningen. Om en anställd däremot ber om ett tjänstgöringsbetyg kan det innebära att personen i fråga har funderingar på att byta jobb.

Ett anställningsintyg kan också innehålla uppgifter om anställningsform, arbetstid, andra former av ersättning förutom lön och så vidare. Anpassa efter situation.

Mer information

 
De kunder som köpt denna dokumentmall har även köpt...
En dokumentmall för Microsoft WordAnställningsavtal provanställning 2017 380 kr
En dokumentmall för Microsoft WordAnställningsavtal tillsvidareanställning
2017
380 kr
En dokumentmall för Microsoft WordArbetsbeskrivning utesäljare 2017 520 kr
En dokumentmall för Microsoft WordTjänstgöringsbetyg neutral ton 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordTjänstgöringsbetyg starka
rekommendationer 2017
325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordTjänstgöringsintyg Engelsk 2017 625 kr
 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.