Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Anställningsintervjufrågor 2017

Information om mall

Id: 2096

Typ: Word-mall

Omfattning: 6 sidor

Pris: 520 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Anställningsintervjufrågor
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 520 kr
Anställningsintervjufrågor

Anställningsintervjufrågor 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig att utforma ett frågeformulär, tillika anteckningsunderlag, med anställningsintervjufrågor och på så sätt förbereda olika frågeställningar inför en anställningsintervju med en kandidat, i en rekryteringsprocess. Mallen innehåller fler än 100 frågor som du kan välja bland och anpassa efter din specifika rekryteringssituation.

För att lyckas med en anställningsintervju måste du vara väl förberedd och ha ett öppet sinne. Under anställningsintervjun ska du bilda dig en uppfattning om den sökande som person och dennes kompetens, t.ex. personliga egenskaper, arbetslivserfarenhet, självkännedom, utvecklingsmöjligheter m.m.

Mallen har 6 sidor (ID #2096)

När ska jag använda mallen?

När företaget ska anställa och det är dags för intervju. Med hjälp av den här mallen utformar ni ett frågeformulär med intervjufrågor.

Vad ska jag tänka på?

För att ni ska lyckas med en anställningsintervju måste ni vara väl förberedda. Syftet med intervjun är ju att bilda sig en uppfattning om den sökandes personliga egenskaper och kompetens, till exempel arbetslivserfarenhet och utvecklingsmöjligheter. Under intervjun ska ni också lämna mer detaljerad information om tjänsten och företaget.

Här går DokuMera igenom vad ni ska tänka på för att få en bra bild av kandidatens kunskap och personlighet.

  • Planering och förberedelse är anställningsintervjuns viktigaste delar. Bestäm var intervjun ska hållas, vilka personer som ska vara med och vilka frågor som ska ställas. Låt en och samma person hålla i intervjun för att få en röd tråd. Gör gärna en standardmall att utgå ifrån, om ni ska jämföra kandidater är det smart att ställa ungefär samma frågor. Tänk på att kandidaten får en bättre bild av er om ni är professionella.
  • Se till att sitta ostört under intervjun. Lägg gärna fram informationsmaterial om företaget och ställ fram kaffe (det minskar ofta kandidatens nervositet).
  • Tänk igenom inledningen noga. Börja gärna med att berätta kort om företaget och tjänsten. Det räcker med tre till fem minuter.
  • Dela upp intervjun i omgångar. En bör handla om kandidatens nuvarande arbete, en om kunskapsprofilen, en om personligheten och slutligen en om inställningen till yttre faktorer såsom övertid, arbetsbelastning och liknande.
  • En bra avslutning är viktig. Berätta kort om anställningsvillkor och eventuella förmåner. Fråga vilken lönenivå kandidaten rör sig inom idag, men diskutera inte lön för den nya tjänsten. Fråga även om referenser. Berätta hur urvalsprocessen ser ut och när kandidaten kan vänta sig besked.
  • Var noga med intervjutekniken. Försök få kandidaten att slappna av, och undvik ja- och nej-frågor eftersom samtalet då kan likna ett förhör. Ställ följdfrågor. Tänk på att använda vanlig samtalston och anpassa ordval efter ålder, utbildningsnivå och tidigare erfarenhet.

Mer information

 
De kunder som köpt denna dokumentmall har även köpt...
En dokumentmall för Microsoft WordBekräftelse erhållen platsansökan 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordBesked till platssökande negativt 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordChecklista anställningsintervju 2017 520 kr
En dokumentmall för Microsoft WordFörslag tidpunkt anställningsintervju
2017
325 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelKandidatbedömning 2017 520 kr
En dokumentmall för Microsoft ExcelKandidatlista 2017 520 kr
En dokumentmall för Microsoft WordLathund känsliga intervjufrågor 2017 325 kr
En dokumentmall för Microsoft WordPersonalhandbok 2017 1970 kr
En dokumentmall för Microsoft WordReferensfrågor 2017 325 kr
 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.