Mallar och avtal alla företag behöver

Logga in

Produkter
Kundservice
Om oss
DokuMera - Certifierad E-handel
DokuMera - Kreditvärdighet AA
DokuMera AB
Strindbergsgatan 32
115 31 STOCKHOLM

Tfn 08-450 44 80
E-post info@dokumera.se

Anställningsbevis 2017

Information om mall

Id: 4375

Typ: Word-mall

Omfattning: 3 sidor

Pris: 325 kr

Känner du dig osäker på om denna mall är lösningen på ditt problem?

Du behöver inte vara tveksam! Köp mallen nu och om du inte har användning för den så har du alltid möjlighet att inom de närmaste 24 timmarna utnyttja DokuMeras nöjd-kund-garanti:

1) Du kontaktar oss

2) Vi stryker din beställning

3) Du raderar mallen från din hårddisk

Mall för Anställningsbevis
En dokumentmall för Microsoft Word
Pris 325 kr
Anställningsbevis

Anställningsbevis 2017

Denna mall från DokuMera hjälper dig att snabbt och enkelt upprätta ett anställningsbevis. Vid anställningar som pågår under minst tre veckor är arbetsgivaren skyldig enligt lag (LAS 6 c §) att ge arbetstagaren skriftlig information om anställningsvillkoren. Vid anställningar som är kortare än tre veckor behöver arbetsgivaren inte lämna något anställningsbevis. Detta skall ske senast en månad efter det att anställningen påbörjats.

Ett anställningsbevis kan användas för att lämna den information till arbetstagaren som krävs enligt LAS (1982:80) och skall då innehålla uppgifter om arbetsgivarens och arbetstagarens namn samt adress, när anställningen är tänkt att tillträdas, var arbetet skall utföras, yrkesbenämning/tjänstetitel samt en beskrivning av tjänsten. Vidare skall anges vilken anställningsform som avses (tillsvidare, vikariat, heltid, deltid osv.), längd på provanställning om sådan är aktuell, när anställningen är tänkt att upphöra (vid visstidsanställning) samt uppsägningstid. I anställningsbeviset skall även finnas uppgifter om begynnelselön, löneförmåner, löneform samt när lönen utbetalas. Det skall också framgå vilka arbetstider som gäller, den anställdes rätt till betald semester samt tillämpligt kollektivavtal.

För ändringar av uppgifter i ett anställningsbevis som sker efter det att ett sådant har upprättats gäller också informationsplikten enligt LAS (1982:80). Arbetsgivaren är då alltså skyldig att lämna ny skriftlig information senast en månad efter det att ändringen skett.

Mallen har 3 sidor (ID #4375)

 
 Denna dokumentmall ingår vid årsabonnemang på...

FöretagspaketetFöretagspaketet - vår storsäljare

Företagspaketet förenklar allt det administrativa och ”krångliga” inom företagandet. Här återfinns nedladdningsbara mallar i Word och Excel för anställningsavtal, offerter, fakturaset, utvecklingssamtal, hyreskontrakt, samarbetsavtal och många, många fler. Företagspaketet ger dig och dina medarbetare tillgång till tusentals mallar, alla framtagna av sakkunniga experter.

Beställ Företagspaketet, från 6 480 kr >>

Titta på innehållet >>


Din kundkorg

Din kundkorg är tom.

De 10 populäraste

Gör en bättre affär med oss - Beställ Företagspaketet!

Beställ Företagspaketet

För personlig service, ring 08-450 44 80.
Allmänna villkor | Användarpolicy | Vårt nyhetsbrev | Om cookies | Copyright © 2017 DokuMera AB.